Navigatie overslaan
Train(st)er conditie/volleybalgroep donderdagavond 20.00 - 21.30 uur

Train(st)er conditie/volleybalgroep donderdagavond 20.00 - 21.30 uur

Structureel werk · 1–2 uur/week
Gentiaanstraat 76, 7322 BN Apeldoorn, Nederland
TrainingActiviteiten begeleidenSport
Buurt & omgevingSport & RecreatieOuderen
Activiteit Delen
zaalsportapeldoorn
#84852
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/zaalsportapeldoorn/activiteiten/Gezocht-trainer-donderdagavond-2000---2130-uur/84852 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zaalsport Apeldoorn zoekt een train(st)er op donderdagavond van 20.00 – 21.30 uur voor de conditie/volleybalgroep in de gymzaal aan de Gentiaanstraat.

Uitgebreide omschrijving

De trainingen zijn iedere week in de maanden september tot en met juni (behalve in de kerstvakantie en soms in mei i.v.m. bijvoorbeeld dodenherdenking).


Door allerlei bewegingsoefeningen trainen we de verschillende spiergroepen in het lichaam en werken we aan de conditie. Plezier in het bewegen en sporten staat voorop. Iedereen presteert naar eigen kunnen.


We zoeken een train(st)er die op ontspannen wijze de groep kan leiden. We verwachten wel enige creativiteit bij het geven van de training. Een vast patroon met herhaling van bekende oefeningen maar ook met variatie en nieuwe oefeningen.


Je ontvangt een vergoeding voor het lesgeven.


Neem gerust contact op voor meer informatie of om eens bij de groep te komen kijken. Ook voor de andere vacature voor een train(st)er op woensdagavond van 21.00 - 21.00 uur in de gymzaal aan de Agricolastraat.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over zaalsportapeldoorn

Zaalsportapeldoorn is een vereniging die op drie verschillende plekken in Apeldoorn sport organiseert. In Ugchelen wordt Zumba beoefend. In Zevenhuizen verzorgen we trimmen, conditietraining en volleybal.
We doen dat omdat sporten/bewegen gezond is. We sporten in gemoedelijke en ontspannen sfeer. Het accent ligt op bewegen en het op verantwoorde wijze gebruiken van allerlei spieren die je makkelijk vergeet als je je normale dagelijkse dingen doet. De contributie die we betalen is laag. Als we de zaalhuur en trainers kunnen betalen dan zijn we tevreden.
Kom gewoon een keer meedoen. Dat mag twee keer vrijblijvend. Je kunt dan even ervaren hoe het is om bij onze vereniging te sporten. En je zult merken dat bewegen goed voor je is. Wie weet zien we je een keer verschijnen in één van de drie zalen. Meer informatie vind je op onze website: www.zaalsportapeldoorn.nl

Powered by Deed‌mob Tools ·