Navigatie overslaan
Teambegeleiders G-senioren

Teambegeleiders G-senioren

Structureel werk · 2-4 uur/maand · Start vanaf 1 sep 2024
Lonapark 5, 7371 EH Loenen, Nederland
Activiteiten begeleidenBuitenSport
Mensen met een beperkingSport & Recreatie
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
vv Loenermark
#80757
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/httpswwwvvloenermarknl434g-voetbal-bij-loenermark/activiteiten/Teambegeleiders-G-senioren/80757 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

G-Voetbal seniorenteam begeleiders

Uitgebreide omschrijving

Voor volgend seizoen is Loenermark op zoek naar enthousiaste mensen die het g-voetbal seniorenteam willen begeleiden tijdens wedstrijden.

Loenermark is een voetbalvereniging die respect, sfeer, waarden en normen, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit willen we met de gehele vereniging uitstralen.

Deze aspecten krijgen dan ook continu aandacht, net als omgang met elkaar, samen lekker voetballen en hier allemaal plezier aan beleven.

G-Voetballers maken al jarenlang deel uit van de voetbalfamilie. Bij steeds meer verenigingen is het de gewoonste zaak van de wereld dat spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking

volwaardig lid zijn. Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”. De G-Voetballers worden bij Loenermark net als ieder ander behandeld. Sporters met een beperking vragen ook niet om een speciale-, maar wel om een aangepaste benadering.

Gemiddeld speelt het G-team 1 wedstrijd per maand. Het team bestaat uit enthousiaste spelers die veel plezier beleven aan voetballen, ieder met zijn/haar eigen kwaliteiten. De wedstrijden worden op zaterdagmorgen gespeeld tegen tegenstanders uit de regio.

De belangrijkste taak is zorgen dat zaken geregeld zijn zoals: vervoer, de kleding en dat spelers op de hoogte zijn. En tijdens de wedstrijden spelers coachen.

Wat verwachten we van jou? Affiniteit met de doelgroep, duidelijke communicatie en dat je structuur en veiligheid kan bieden. Enthousiasme is voor deze functie echter de belangrijkste

drijfveer. Veel belangrijker dan voetbalkennis. Je wordt niet in het diepe gegooid, de g-voetbalcommissie is er voor de benodigde ondersteuning.

Wil jij je graag aanmelden, meer weten over deze functie of ken je iemand met interesse neem dan contact op met Gerrit Blom (06-51224565) of stuur een email naar [email protected].

Het team en Loenermark kijkt uit naar jouw aanmelding!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over vv Loenermark

Door het aanbieden van G-Voetbal wil Loenermark een regionale maatschappelijke behoefte invullen zodat G-Voetballers op relatief korte afstand bij een voetbalvereniging kunnen aansluiten. Loenermark is een voetbalvereniging die respect, sfeer, waarden en normen, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit willen we met de gehele vereniging uitstralen. Deze aspecten krijgen dan ook continu aandacht, net als omgang met elkaar, samen lekker voetballen en hier plezier aan beleven. G-Voetballers worden bij Loenermark net als ieder ander behandeld.

Powered by Deed‌mob Tools ·