Navigatie overslaan
Ontwikkel jezelf als voorzitter! (vier avonden)

Ontwikkel jezelf als voorzitter! (vier avonden)

Training · 3 feb 2025, 19:30 - 21:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312ga Apeldoorn, Nederland
Ben je erbij? 19 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten over 3 maanden.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#81069
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Ontwikkel-jezelf-als-voorzitter-vier-avonden/81069 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ben je geïnteresseerd om voorzitter te worden, wil je groeien in jouw rol als voorzitter of wil je ervaringen uitwisselen met collega-voorzitters?

Uitgebreide omschrijving


Ontwikkel jezelf als voorzitter!

Als voorzitter van een vereniging of stichting draag je een veelzijdige, dynamische en soms uitdagende verantwoordelijkheid. Of je nu al voorzitter bent, geïnteresseerd bent om voorzitter te worden, of wilt groeien in jouw rol, deze trainingsavonden zijn speciaal voor jou!


Veelal ben je gevraagd voor deze rol, of ben je uit passie op deze plaats in de organisatie terecht gekomen. Je hebt de ambitie om mooie resultaten te boeken. Tegelijkertijd wordt van je verwacht om rust en stabiliteit te brengen en de organisatie behendig te begeleiden bij interne en externe processen. Dat vraagt verschillende vaardigheden van jou.


Ontdek nieuwe inzichten, deel ervaringen met collega-voorzitters en leer van een ervaren professional tijdens deze vier trainingsavonden. Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden en vergroot je impact als voorzitter. Meld je nu aan en neem de volgende stap in jouw voorzitterschap!


Inhoud training

In vier avonden komen verschillende aspecten van het voorzitterschap aan de orde. Je werkt, gezamenlijk met de andere deelnemers, aan eigen vragen en thema’s:

1. Als voorzitter aan de slag

2. Toekomstgericht voorzitterschap

3. Zicht houden op de voortgang

4. Inzet PR / Omgaan met crises


Wanneer

De training omvat vier avonden en vindt plaats op maandag 3 en 17 februari, en 10 en 24 maart 2025. We beginnen om 19.30 uur, maar je bent van harte welkom vanaf 19.15 uur voor de inloop.


Over de trainer

Jan Kuipers is een expert in gedragsverandering en directeur van de Benelux-tak van FranklinCovey, een internationale trainings- en coachingsorganisatie. Hij heeft ruime ervaring als professioneel trainer op het gebied van leiderschap en is tevens auteur van de boeken "Menskracht", "Creëer wind mee" en "De kleine Covey". Met zijn kennis en expertise inspireert en motiveert hij mensen om het beste uit zichzelf te halen.

Hoe kom ik er?

Ingang is aan de achterzijde van het gebouw. Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping.
Ben je erbij? 19 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten over 3 maanden.
Deel training

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.

Powered by Deed‌mob Tools ·