Navigatie overslaan
Houd jij van lekker kletsen met inhoud?

Houd jij van lekker kletsen met inhoud?

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 1 okt 2024
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouwEvenement & festival
Natuur & MilieuBuurt & omgevingOnderwijs
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Zero Waste Apeldoorn
#84807
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zero-Waste-Apeldoorn/activiteiten/Houd-jij-van-lekker-kletsen-met-inhoud/84807 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij staan regelmatig op beurzen en evenementen met onze Zero Waste inspiratiekraam. Wij zoeken daarvoor praatgrage kennisdelers.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij iemand die makkelijk een praatje maakt, mensen enthousiast kan krijgen en ook nog eens wat kennis kan overdragen? Heb je interesse in duurzaamheid en wil je meer leren? Dan is dit echt iets voor jou!


Wij zoeken mensen die af en toe onze inspiratiekraam willen bemensen op beurzen en evenementen (regio Apeldoorn/Stedendriehoek), samen met onze andere vrijwilligers. Met de kraam laten we bezoekers kennismaken met simpele en praktische manieren om afval te verminderen en langer te doen met spullen. Wij zorgen voor de materialen en kennis, en jij brengt je enthousiasme en bereidheid om te leren mee. Je hoeft geen expert te zijn, want we leren het je graag! Het enige wat we vragen is een paar uur van je tijd per evenement.


Wat levert het op? Je ontmoet nieuwe mensen, hebt leuke gesprekken met bezoekers, en je bouwt een groot netwerk van mensen die net als jij bezig zijn met positieve impact maken. En als bonus krijg je gratis toegang tot het evenement waar je staat. Grote kans dat je zelf ook anders naar afval gaat kijken en bewuster keuzes gaat maken die goed zijn voor de aarde én je portemonnee.


Als bedankje organiseren we een paar keer per jaar iets gezelligs met het hele eventteam. We maken er graag een feestje van samen!


Kijk op Infotafel markt/beurs - Zero Waste Apeldoorn voor een impressie.


Wij bieden je

🤝 Veel kennis en de kans je vaardigheden te ontwikkelen

👥 Een gezellige groep gelijkgestemde collega’s

🌍 Een kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld

🎪 Leuke, leerzame evenementen en toegang tot ons netwerk

🎟️ Gratis toegang tot de evenementen waar je werkt

🎉 Regelmatig een leuke teamactiviteit

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Zero Waste Apeldoorn

Kleine stapjes, grote impact. Dat is onze slogan. Want er is maar één aarde. Maar wat is de leefstijl die we nodig hebben om het leefbaar te houden? Van seizoensgebonden, verpakkingsvrij boodschappen doen tot het ruilen, lenen of kopen van tweedehands kleren – elk stap die we samen maken telt om de wereld beter door te geven.
Zero Waste is een wereldwijd begrip en in Apeldoorn een initiatief gevormd door vrijwilligers die zich bewust zijn van de impact op onze aarde. Samen hebben we honderden oplossingen om positieve impact te maken en die delen we graag met zoveel mogelijk mensen.
Zero Waste is een beweging en leefstijl om de wereld door te geven op jouw manier.

Onze kenmerken zijn:
We 💛 van positiviteit
We 💚 van kleine stappen
We 💜 van informeren
We 🧡 van verbinden
We 💙 van samenwerken

Stichting Zero Waste Apeldoorn is een ANBI stichting.

Powered by Deed‌mob Tools ·