Navigatie overslaan
Save the date - Sportcafé Apeldoorn thema Sociaal veilige sport

Save the date - Sportcafé Apeldoorn thema Sociaal veilige sport

Bijeenkomst · 2 okt, 19:30 - 21:00
S.V. Groen Wit '62, Landhorstlaan 202, Apeldoorn, Gelderland 7327 GN, Nederland
Sport & Recreatie
Aanmeldingen sluiten over 25 dagen.
Deel bijeenkomst
Sociaal Veilige Sport Apeldoorn
#83152
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Werkgroep-Positieve-Sportcultuur-Apeldoorn/activiteiten/Save-the-date---Sportcafe-Apeldoorn-thema-Sociaal-veilige-sport/83152 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens de avond zullen deskundigen en lokale verenigingen hun kennis delen over sociaal veilige sport.

Uitgebreide omschrijving

Let op: aanmelden is nog niet mogelijk.


Woensdagavond 2 oktober wordt het derde sportcafé van het jaar georganiseerd. Dit keer zijn we te gast bij Groen Wit ’62. Het thema is ‘sociaal veilige sport’. Tijdens de avond zullen deskundigen en lokale verenigingen hun kennis delen met als doel om alle sportclubs in Apeldoorn te helpen bij het zorgen voor een veilige omgeving waarin iedereen vrij en plezierig kan sporten.


Laat je inspireren door o.a. Erik Beuker (Projectleider Sociale Veiligheid Sport bij NOC*NSF), Nicolette Schipper-van Veldhoven (Lector Sportpedagogiek, in het bijzonder naar een veilig sportklimaat bij Windesheim), Daniëlle van den Bijgaart-Pol (Practor Sociaal Veilige Sport) en goede voorbeelden van clubs uit de gemeente Apeldoorn.


Ben je bestuurder, eigenaar, trainer, coach, sporter, scheidsrechter, vertrouwenscontactpersoon, ouder/verzorger of op een andere wijze betrokkenen bij een (ondernemende) sportclub en gaat dit thema jou aan? Zet de datum alvast in je agenda.


Meer informatie en wijze van aanmelden volgt begin september.


Het Sportcafé is een initiatief vanuit het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 25 dagen.
Deel bijeenkomst

Over Sociaal Veilige Sport Apeldoorn

Sociaal Veilige Sport is één van de zes thema's van Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn II. Doel is om om sociale veiligheid en integriteit bij lokale sportaanbieders te stimuleren en te ondersteunen. Hiervoor worden jaarlijks (netwerk)bijeenkomsten en trainingen georganiseerd en kennis gedeeld.

Powered by Deed‌mob Tools ·