Navigatie overslaan
Inspiratiesessie 'Actief aan de slag met sociaal veilige sport’

Inspiratiesessie 'Actief aan de slag met sociaal veilige sport’

Bijeenkomst · 23 okt, 19:30 - 21:30
Flexibele locatie
Sport & Recreatie
Aanmeldingen sluiten over 2 maanden.
Deel bijeenkomst
Sociaal Veilige Sport Apeldoorn
#83153
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Werkgroep-Positieve-Sportcultuur-Apeldoorn/activiteiten/Save-the-date---Inspiratiesessie-Actief-aan-de-slag-met-sociaal-veilige-sport/83153 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Alle ondersteuningsmogelijkheden om bij jouw sportclub actief aan de slag te gaan met sociaal veilige sport.

Uitgebreide omschrijving

Let op: een locatie volgt z.s.m. Dit zal een locatie in Apeldoorn zijn.


Op woensdagavond 23 oktober zal Erik Beuker van NOC*NSF ingaan op alle ondersteuningsmogelijkheden om bij jouw sportclub actief aan de slag te gaan met sociaal veilige sport. Hierbij gaat het om maatwerk voor iedere aanwezige club. Erik zal o.a. ingaan op de 4 V's voor veiligheid. Klik hier voor meer informatie.


Erik is vooraf op 2 oktober ook aanwezig tijdens het Sportcafé over dit thema bij Groen Wit '62. Klik hier voor meer informatie over het Sportcafé en om je daarvoor aan te melden.


Aanmelden via de groene knop op deze pagina. Wil je meer weten, neem dan contact op met Tjeerd Lemstra via 06-50458365, [email protected].

Aanmeldingen sluiten over 2 maanden.
Deel bijeenkomst

Over Sociaal Veilige Sport Apeldoorn

Sociaal Veilige Sport is één van de zes thema's van Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn II. Doel is om om sociale veiligheid en integriteit bij lokale sportaanbieders te stimuleren en te ondersteunen. Hiervoor worden jaarlijks (netwerk)bijeenkomsten en trainingen georganiseerd en kennis gedeeld.

Powered by Deed‌mob Tools ·