Navigatie overslaan
Stichting Kruidenavontuur Wenum - flyer actie

Stichting Kruidenavontuur Wenum - flyer actie

Taak · 2–4 uur · voor 24 nov 2022
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
LobbyingFondsenwervingCampagne voeren
Natuur & MilieuBuurt & omgevingOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Kruidenavontuur Wenum
#58603
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Kruidenavontuur-Wenum/activiteiten/Wenum-Herb-Adventure-Foundation---flyer-action/58603 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de crowdfunding voor onze stichting en ons aan te leggen kruidenavontuur Wenum, een belevenissentuin van 5000m2, willen we in de buurt gaan flyeren.

Uitgebreide omschrijving

De flyer actie is bedoeld om aandacht te vragen voor ons initiatief. De crowdfundactie is bedoeld om draagvlak aan te tonen en vrijwilligers te werfen.


De flyeractie zal worden gehouden in Vaassen midden/zuid, Wenum-Wiesel en Apeldoorn Noord. Daarbij willen we een gezamelijke avond organiseren waar de vrijwilligers bij elkaar komen en de taken zullen worden toegelicht en worden verdeeld. Onder genot van een bak koffie/thee en iets lekkers.


De kickoff voor het flyeren is gepland op donderdagavond 24 november om 20:00 in de schuur van Zwolseweg 620 in Wenum-Wiesel. De flyers kunnen later worden verpreid (binnen 14 dagen). Mocht je 24 november niet kunnen maar wel willen helpen met verspreiden, stuur dan een bericht naar [email protected]


Kortom wil jij ons helpen flyers te verspreiden?


Meer informatie over het inititatief is te vinden op www.kruidenavontuur.nl.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Kruidenavontuur Wenum

Het kruidenavontuur Wenum wordt een nieuw aangelegde ecologische tuin met meer dan veertig kruidensoorten. De tuin brengt zowel mens en natuur bij elkaar. De belevenistuin biedt gelegenheid om kruiden te bekijken, plukken, ruiken, proeven en voelen.

De focus van de tuin ligt op verse kruiden. Daarnaast zijn ook verschillende (wilde) bloemen, bessen en fruitsoorten te vinden. Om te zorgen voor een goede biodiversiteit worden bijenkassen en insectenhotels geplaatst. Voor het aanleggen van het pad zal een stuk landbouwgrond omgezet worden in natuur om zo de bodem en biodiversiteit te verbeten. Hierdoor realiseren we een natuurlijke oase voor alles wat leeft, vliegt en kruipt.

Het Kruidenavontuur Wenum dient zowel voor natuur als mens. De tuin creëert naast een plek waar mensen samen komen ook een plek waar educatie plaats kan vinden, workshops gegeven worden en chefs ingrediënten uit de natuur kunnen halen. Kortom, het Kruidenavontuur is voor iedereen: mensen in de buurt, minder validen, minder bedeelden, scholen, instellingen, bedrijven en restaurants.

Powered by Deed‌mob Tools ·