Navigatie overslaan
Coördinator vrijwilligers

Coördinator vrijwilligers

Structureel werk · 0-1 uur/maand
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
CoördinerenLobbyingAdministratieOndersteunend werk
WelzijnKinderen & JongerenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Gewoon Gegund
#81276
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Gewoon-Gegund/activiteiten/Coordinator-vrijwilligers/81276 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting Gewoon Gegund organiseren activiteiten voor jongeren, jongvolwassenen en gezinnen die een momentje nodig hebben om op te laden.

Uitgebreide omschrijving

Bij het organiseren van onze activiteiten, hebben wij extra handjes nodig. Als coördinator Vrijwilligers houd jij je bezig met het aantrekken van nieuwe vrijwilligers en het motiveren van de huidige vrijwilligers. Je zorgt voor leuke matchen tussen vrijwilliger en functie, daarnaast begeleid en ondersteund de vrijwilligers tijdens hun inzet. 


Verwachte tijdsbesteding 

Als coördinator Vrijwilligers wordt verwacht dat je gemiddeld 2 uur per maand besteedt aan deze functie. Het aantal uren kan variëren, afhankelijk van de omvang en behoeften van de stichting. Daarnaast kunnen er piekmomenten zijn rondom specifieke projecten of evenementen waarvoor extra inzet van vrijwilligers nodig is. Daarom waarderen wij flexibiliteit in planning en de bereidheid om soms extra tijd te investeren van onze vrijwilligers. 


De taken even op een rijtje 

  • Het aantrekken van nieuwe vrijwilligers via online platforms, netwerkevenementen en samenwerkingen met onderwijsinstellingen, etc. 
  • Voeren van gesprekken met (potentiële) vrijwilligers om hun interesses, vaardigheden en beschikbaarheid te beoordelen, en hen te matchen met passende functies binnen de stichting. 
  • Organiseren en coördineren van introductiebijeenkomsten en/of trainingen voor nieuwe vrijwilligers om hen vertrouwd te maken met de stichting, haar visie en werkwijze. 
  • Zorgen voor een goede communicatie en het betrekken van vrijwilligers met Stichting Gewoon Gegund, door middel van nieuwsbrieven, en andere interne communicatiekanalen. 
  • Coördineren van de planning van vrijwilligersdiensten. 
  • Bijhouden van een overzicht van vrijwilligersgegevens, zoals contactinformatie, beschikbaarheid en behaalde resultaten. 


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Gewoon Gegund

Stichting Gewoon Gegund organiseert activiteiten voor jongeren, jongvolwassenen en gezinnen waar gedragsuitdagingen extra aandacht vragen, ontzorgen nodig is en/of sprake is van weinig financiële draagkracht.

Powered by Deed‌mob Tools ·