Navigatie overslaan
Winkel medewerker

Winkel medewerker

Structureel werk · 4–8 uur/week
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Natuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#81964
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/Winkel-medewerker/81964 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de winkel verkopen we verse biologische groenten en fruit. Ben je klantvriendelijk, gezellig, soms met je voeten in de klei? Ben jij onze nieuwe collega?

Uitgebreide omschrijving

Lijkt het jou leuk om verse biologische groenten en fruit te verkopen? Soms met een klant meelopen de akkers op om iets te oogsten?


Ben jij beschikbaar tussen 10:00 en 13:00? Of tussen 12:30 en 16:00? Of op zaterdagochtend tussen 9:00 en 12:00? (Wellicht een keer in de x weken?)

Dan zoeken we wellicht jou.

Neem contact op! We horen graag van je.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.

Powered by Deed‌mob Tools ·