Navigatie overslaan
vacature vrijwilliger samen koken, samen eten

vacature vrijwilliger samen koken, samen eten

Structureel werk · 3-4 uur/maand
Spreeuwenweg 1, 7331 GV Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & eten
Buurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek 't Vogelnest
#87028
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-t-Vogelnest/activiteiten/vacature-vrijwilliger-samen-koken-samen-eten/87028 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op vrijdag is er op 't Vogelnest een kookworkshop. Met een groep bereid jij gezonde warme maaltijden om deze vervolgens samen te eten.

Uitgebreide omschrijving

Op vrijdag is er op 't Vogelnest een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige kookworkshop, onder leiding van Lydia Njeru. Met een groep bereid zij en jij een gezonde warme maaltijd om deze vervolgens samen te eten. Dit vind dan 1 keer in de maand plaats op vrijdag van 10:00 tot 13:30. Voor deze kook workshop zoeken wij vrijwilligers om Lydia te helpen en t.z.t. haar werkzaamheden over te nemen. Ben jij iemand die geniet van koken en gezelligheid? Dan kan dit wel perfect voor jou zijn! Neem contact met ons op via het nummer 055-5331336.

Voor de vrijwilligers is het natuurlijk gratis om aan te schuiven en van het eten genieten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Ontmoetingsplek 't Vogelnest

In het Vogelkwartier in Apeldoorn Zuid vindt u 't Vogelnest. Ons buurtcentrum heeft van alles te bieden, leuke activiteiten en speciale middagen maar ook gewoon gezellig een kop koffie drinken kan altijd!

Powered by Deed‌mob Tools ·