Navigatie overslaan
Ben jij goed met naald en draad?

Ben jij goed met naald en draad?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Zilverschoon 4, 7322 GH Apeldoorn, Nederland
HandwerkenCreatief
Buurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek Zilverschoon
#82325
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-de-Zilverschoon/activiteiten/Ben-jij-goed-met-naald-en-draad/82325 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn opzoek naar iemand die de bezoekers van Zilverschoon 1x in de week naailes wil geven. Ben jij hierin ervaren dan komen we graag in contact!

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar iemand die naailes wil geven. Er zijn twee groepen, namelijk op dinsdagmorgen en op dinsdagmiddag.


Wij zijn op zoek naar iemand die naailes wil geven aan zowel beginners als gevorderden. Tijdens de naailes worden er leuke dingen gemaakt om bijvoorbeeld te verkopen of voor de deelnemers zelf. Ook kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan het repareren van kleding. Materiaal is aanwezig.


Heeft u interesse om een naaigroep te begeleiden dan komen we graag met u in gesprek. Hierin kunnen dan de diverse mogelijkheden besproken worden en wellicht heb jij zelf ook nog ideeën voor deze tweede groep.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Ontmoetingsplek Zilverschoon

Ontmoetingsplek Zilverschoon 4 is gelegen in de wijk Sluisoord in Apeldoorn Noord-Oost. De locatie is een Samen055 locatie waarin de ontmoetingsplek zich bevindt (ruimte nummer 19 & 20). U kunt van maandag tot en met vrijdag binnenlopen tussen 09.00-19.00 uur om kennis te komen maken met de ontmoetingsplek. Wij bieden hier van maandag tot en met donderdag creatieve activiteiten aan, maar ook bent u welkom voor een kopje koffie of thee en een praatje. Uw komst is geheel vrijblijvend en gratis, elke dag zijn daar professionals en vrijwilligers aanwezig. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Mocht u eerst telefonisch contact willen, bel dan met 06-23601972.

We bieden gedurende het jaar daarnaast ook andere activiteiten, workshops, trainingen of bijeenkomsten aan. Voor sommige activiteiten vragen wij een kleine vergoeding. Zie ons activiteiten rooster met het huidige en meest actuele aanbod op de website: https://ontmoetelkaarinapeldoorn.nl/ontmoetingsplekken/zilverschoon/

Powered by Deed‌mob Tools ·