Navigatie overslaan
Word jij de gastvrouw / -heer voor ons Grand Café, locatie Juliana

Word jij de gastvrouw / -heer voor ons Grand Café, locatie Juliana

Structureel werk · 2–3 uur/week
Koning Lodewijklaan 415, 7314 BD Apeldoorn, Nederland
4 plaatsen over.
Activiteit Delen
KleinGeluk
#82186
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Word-jij-de-gastvrouw---heer-voor-ons-Grand-Cafe-locatie-Juliana/82186 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als gastvrouw/heer schenk je o.a. koffie/thee in 'het Grand Café' waar de bewoners elkaar ontmoeten en koffie drinken.



Uitgebreide omschrijving

Bij locatie Juliana wonen bewoners met dementie die elkaar graag ontmoeten en samen een kopje koffie drinken of gewoon een luisterend oor zoeken.


Als gastvrouw/heer schenk je o.a. koffie/thee in 'het Grand café waar de bewoners en bezoek samen koffie drinken. Er is ruimte voor een spelletje, samen de krant lezen of er kan een mooi gesprek plaats vinden.


Tijdstip: 09.30 uur tot 12.30 uur en/of van 13.30 uur tot 16.30 uur. Wil je in de ochtend of in de middag helpen?

We hebben nog plaats op de donderdag- of zaterdagmorgen of als invaller.

Locatie Juliana, Koning Lodewijklaan 415 , Apeldoorn


"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 


Bij KleinGeluk laten we geen kans onbenut om het welzijn van ouderen te bevorderen. Als vrijwilliger ben jij hierbij voor ons van onschatbare waarde! Samen kleine geluksmomenten beleven, waardoor mensen zich gezien voelen. Daar doen we het voor.


Wij bieden jou begeleiding en je kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Je kunt al aan de slag voor een paar uur per maand of een paar keer per jaar.


Goed om te weten: als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en voor aanvang van de werkzaamheden vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan.


Heb je interesse of wil je graag eerst eens een kop koffie drinken met één van de coördinatoren van de vrijwilligers? Bel onze zorglijn op 0800-0604 of mail naar [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.

Powered by Deed‌mob Tools ·