Navigatie overslaan
Multisportdag voor mensen met een visuele beperking

Multisportdag voor mensen met een visuele beperking

Event · 14 dec, 09:00 - 14:00
Laan Van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenSportMaatje & buddyNederlands
ZorgSport & RecreatieMensen met een beperking
Aanmeldingen sluiten over een maand.
Activiteit Delen
Gehandicaptensport Nederland
#87450
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Gehandicaptensport-Nederland/activiteiten/Multisportdag-voor-mensen-met-een-visuele-beperking/87450 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor een bijzondere Multisportdag op 14 december in Apeldoorn!

Uitgebreide omschrijving

Op zaterdag 14 december aanstaande organiseren we vanuit het samenwerkingsverband Zichtbaar Sportief een bijzondere Multisportdag voor mensen met een visuele beperking in Apeldoorn. Deze dag biedt hen de kans om verschillende sporten uit te proberen en te ontdekken welke sporten het beste bij hen passen. We willen de drempels naar de lokale sportverenigingen verlagen door nauw samen te werken met de buurtsportcoach en lokale sportverenigingen een platform te bieden. Op deze manier maken we sport toegankelijk voor iedereen!

 

Voor deze dag zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de deelnemers willen begeleiden. Als vrijwilliger fungeert u als buddy voor de deelnemers, helpt u hen van en naar de verschillende sportclinics en zorgt u ervoor dat het een leuke, ontspannen en sportieve dag wordt. De betrokkenheid van vrijwilligers kan echt het verschil maken voor de deelnemers!


Voor een sfeerimpressie van eerdere edities kunt u één van onze aftermovies bekijken via deze link: Aftermovie Multisportdag.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over een maand.
Activiteit Delen

Over Gehandicaptensport Nederland

Gehandicaptensport Nederland is de sportbond voor Boccia, Goalball, Para Ice Hockey, Rolstoelrugby, Showdown en Bocce. Daarnaast is Gehandicaptensport Nederland een organisatie die diverse projecten en programma's ontwikkelt die bijdragen aan het bevorderen van de gehandicaptensport, zoals opleidingen, het opzetten van beweegaanbod voor mensen met een auditieve, visuele of lichamelijke beperking en het coördineren van samenwerkingsverbanden tussen zorg, onderwijs en sport.

Powered by Deed‌mob Tools ·