Navigatie overslaan
Leren en werken met goede begeleiding in onze wasserij.

Leren en werken met goede begeleiding in onze wasserij.

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 23 okt 2023
Tweelingenlaan 32a, 7324 AM Apeldoorn, Nederland
Sociaal contactOndersteunend werkFotografie & filmAndersNederlandsAnders
Mensen met een beperkingVluchtelingen & Minderheden
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Circulus B.V.
#71730
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Circulus-BV/activiteiten/Leren-en-werken-met-goede-begeleiding-in-onze-wasserij/71730 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Wasserij is een onderdeel van Circulus. In onze wasserij wassen, strijken en vouwen we voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Uitgebreide omschrijving

De Wasserij is een onderdeel van Circulus. In onze wasserij wassen, strijken en vouwen we voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dit doen we in een mooie en serieuze werkomgeving, waar veel ruimte is om in jouw tempo je werk te doen. De werkbegeleiders zorgen voor een fijne sfeer en houden rekening met je. In de wasserij helpen we je om je vaardigheden te vergroten. Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken, andere mensen te leren kennen en schoon werk te leveren waar anderen blij van worden. Je bent van harte welkom!


Wij werken met werkbegeleiders die meewerken en zorgen voor maatwerk en persoonlijke benadering gericht op sociale- en/of vakvaardigheid. Daarnaast beschikken we over een professionele coach.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Circulus B.V.

Circulus geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een steuntje in de rug op weg naar werk. Dat gebeurt in werkplaatsen en in de wijken.

Werkplaatsen
Bij Circulus kun je werken in de afvalinzameling, in buitenruimte, en in werkplaatsen. Daar kun je terecht als je een steuntje in de rug nodig hebt op weg naar werk.

We bieden werk in onze Circulus Fietsenwerkplaats, Houtwerkplaats, Techniekfabriek en Textielwerkplaats. Deze vind je in Deventer. In Vaassen vind je bij ons kringloopbedrijf Stilema een elektronicawerkplaats. Ook hebben we een Wasserij (Apeldoorn) en een Keuken (Deventer en Apeldoorn).

Vanaf 1 januari 2024 hebben we ook een Houtwerkplaats en Assemblagewerkplaats in Apeldoorn.

Bij de werkzaamheden in de Fietsenwerkplaats, Houtwerkplaats en Textielwerkplaats en in ons kringloopbedrijf is veel oog voor hergebruik van materialen.

Wat maakt deze trajecten zo mooi? De kracht van de trajecten schuilt in de samenwerking tussen professionals. De werkbegeleider begeleid je en leert je vaardigheden op de werkvloer. De activeringscoach biedt begeleiding rond je persoonlijke situatie. Samen met de trajectmedewerker vormen zij een sterke driehoek, die zich inzet voor een succesvol verloop van het traject.

In de wijken
Ook buiten kun je aan de slag. Bijvoorbeeld bij reiniging. Daar zorgen we ervoor dat zwerfvuil en graffiti worden verwijderd en afvalbakken geleegd. Verder hebben we werkplekken in het groenbeheer en onkruidbestrijding.

De Schoon Familie
De Schoon Familie is een community in Deventer waarin leden (inwoners, scholen, verenigingen) samen zorgen voor een leefbare en schone buurt. Iedereen kan lid worden van deze familie en een steentje bijdragen.

Jongerencentrum 0313 en Buurtacademie
Het Jongerencentrum 0313 biedt activiteiten aan jongeren. De Buurtacademie richt zich op activiteiten voor zeer diverse doelgroepen. Centraal, verbindend en sociaal.

Powered by Deed‌mob Tools ·