Navigatie overslaan
winkeltje /brood zaterdagmorgen

winkeltje /brood zaterdagmorgen

Structureel werk · 2-3 uur/maand
Operaplein, 7323 EJ Apeldoorn, Nederland
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
Atlant
#84731
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/winkeltje-brood-zaterdagmorgen/84731 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij vragen een gezellige dame of heer die de bewoners op zaterdagmorgen wil voorzien van brood, verdere etenswaren en ook een sociaal praatje wil maken.

Uitgebreide omschrijving

Het winkeltje/brood is een zaterdagmorgen. De broodlijsten worden ingeleverd en de tassen ingevuld door jou. Ook komen de bewoners beneden die zelf zeggen wat zij nodig hebben. De bewoners blijven vaak om een kopje koffie te drinken bij de gastvrouw. Al met al een gezellig gebeuren. Het zou mooi zijn als er meerdere vrijwilligers zodat de zaterdagen verdeeld kunnen worden.

Hoe kom ik er?

Kon. Wilhelmina is naast de Action op het winkelcentrum Het Anklaar
Activiteit Delen

Over Atlant

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·