Navigatie overslaan
Buitenmens met groene vingers gezocht.

Buitenmens met groene vingers gezocht.

Project (Tijdelijk) · 2–4 uur/week · Voor ongeveer 5 maanden
Koning Lodewijklaan 387b, 7314 AZ Apeldoorn, Nederland
TuinierenBuitenZorgSociaal contact
WelzijnOuderenNatuur & Milieu
1 plaats over.
Activiteit Delen
Atlant
#81353
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Buitenmens-met-groene-vingers-gezocht/81353 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij de dagopvang is een tuintje met ook plantenbakken, de deelnemers zoeken een vrijwilliger met groene vingers om maximaal 2 maal per week te helpen.

Uitgebreide omschrijving

Bij de dagopvang, de Goudenregen, in locatie Berkenhoven komen overdag op werkdagen mensen met beginnende dementie voor dagbesteding. De tuin is voor sommige deelnemers een heerlijke plek om in te werken. Toch als het weer niet zo mooi is, dan krijgt het onkruid de kans om overal de kop op te steken. Om het onderhoudt een beetje makkelijker te maken zoeken we voor deze tuin activiteit een vrijwilliger met groene vingers die het ook leuk vindt om deelnemers te motiveren om lekker mee te helpen. Is tuinieren je hobby en vind je het leuk om met mensen om te gaan dan is dit vast het vrijwilligerswerk dat bij je past. Dagopvang de Goudenregen heeft een vast team aan hele gezellige medewerkers, die je graag op weg helpen en al je vragen kunnen beantwoorden als het gaat om het omgaan met mensen met dementie. Heb je zelf een goed idee bespreek dit dan ook zeker in dit team.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Atlant

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·