Navigatie overslaan
Borreluur

Borreluur

Structureel werk · 2-3 uur/maand · Start vanaf 13 sep 2024
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
WelzijnOuderenMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Atlant
#84679
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Borreluur/84679 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

1x per maand op de vrijdag middag kunnen onze bewoners genieten van een heerlijke borrel en een hapje. Daarnaast is er een haring verkoop in het restaurant.

Uitgebreide omschrijving

Dit gezellige borreluur is onder leiding van een groep vrijwilligers. Hierbij kunnen ze nog ondersteuning gebruiken van een vrijwilliger. Lijkt het u gezellig om 1x per maand te helpen dan is dit een mooie kans!

vrijwilligers zorgen voor een lekker hapje en drankje bij de bewoners in het restaurant, verkopen haring en zorgen voor een gezellig momentje.


Als vrijwilliger wordt u begeleidt door een vrijwilligerscoördinator, heeft u recht op reiskostenvergoeding, sluiten we een collectieve ongevallen verzekering voor u af. U krijgt jaarlijks een leuk kerstpakket. Hiernaast komt u in contact met leuke mensen en een prettige werkomgeving.

Een leuke manier om iets voor een ander te betekenen.

 

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Wij bieden zorg en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg. Dat vraagt om gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Je vindt bij Atlant een uitdagende werkomgeving waar jouw capaciteiten en ontwikkeling de ruimte krijgen

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Atlant

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.

Powered by Deed‌mob Tools ·