Navigatie overslaan
Thema bijeenkomst Angst en Depressie

Thema bijeenkomst Angst en Depressie

Bijeenkomst · 13 nov, 19:00 - 21:30
De Bovenkruier 47, 7323 AJ Apeldoorn, Nederland
Ben je erbij? 30 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten over 22 dagen.
Deel bijeenkomst
Apeldoorn Pakt Aan
#86894
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Theme-meeting-Anxiety-and-Depression/86894 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat als angst of depressie je leven volledig beïnvloed. Hoe kun je als vrijwilliger omgaan met mensen die depressief zijn of angsten hebben?

Uitgebreide omschrijving

Wij kennen allemaal wel angst. Dit kan in een moment zijn of een langere periode. Wat als angst of depressie je leven volledig beïnvloed. Hoe ga je daar dan mee om? En hoe kun je omgaan met mensen die depressief zijn of angsten hebben? 

Tijdens deze avond willen wij ingaan op dit thema. Er komen een aantal ervaringsdeskundigen die vanuit hun eigen leven vertellen over angst en depressie waar zij tegen aan lopen en hoe zij hiermee omgaan. 

 

De avond wordt gehouden bij Riwis, Bovenkruier 47 Apeldoorn (kantine) Inloop: 19.00 uur, starttijd: 19.30 uur. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden.


Trainer Petra Beekman en ervaringsdeskundigen Eric Visser, Adelie Meijer en Loes Beijers. 

  

Informatie:

Laura ten Bolscher - Riwis [email protected]

Linda Wildenberg – Schrieken – Stimenz [email protected]

 

Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep Deskundigheidsbevordering Vrijwilligers Apeldoorn. Hierin participeren: Stimenz, De Kap, MEE Samen, Uniek Sporten / Sportservice Apeldoorn, Klimmendaal, de Passerel, zorggroep Apeldoorn en Riwis. Gezamenlijk organiseren we bijeenkomsten voor vrijwilligers uit Apeldoorn die werken met mensen met een beperking.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 30 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten over 22 dagen.
Deel bijeenkomst

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.

Powered by Deed‌mob Tools ·