Navigatie overslaan
Wordt jij het nieuwe wandelmaatje van mevrouw (Kerschoten)?

Wordt jij het nieuwe wandelmaatje van mevrouw (Kerschoten)?

Structureel werk · Flexibele uren
7316 KC, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
BuitenMaatje & buddy
Buurt & omgevingSport & RecreatieOuderen
Activiteit Delen
#84906
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan-Hulp-in-je-buurt/p2p-activiteiten/Wordt-jij-het-nieuwe-wandelmaatje-van-mevrouw-Kerschoten/84906 om je aan te melden

Samenvatting

Mevrouw, 90 jaar, loopt met rollator en zoekt iemand die met haar maximaal een uurtje per dag kan wandelen en even kan kletsen.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw woont in een woonhuis en wilt graag wandelen. Zij heeft hier wel hulp en ondersteuning bij nodig, dus het is belangrijk dat je altijd bij haar bent.

Mocht je niet elke dag kunnen, maar een enkele keer, dan horen we dat ook graag.

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om mevrouw mee te nemen tijdens het uitlaten van de hond. Echter is het wel van belang dat je mevrouw blijft ondersteunen. Ze kan niet alleen gelaten worden.

Kun jij wat betekenen meld je dan aan.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Hulp in je buurt

Hulp in je buurt brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar. Dit kan zeer uiteenlopende hulp zijn: een wekelijks kopje koffie drinken, een boodschapje doen, een keer de hond uitlaten of een eenmalige klus in huis of tuin. Heb jij een hulpvraag? Meld je hulpvraag bij ons aan. Of ben jij juist die vrijwilliger die het leuk vindt zich voor een ander in te zetten? Laat het ons weten!

Powered by Deed‌mob Tools ·