Navigatie overslaan
Gerie heeft een wens

Gerie heeft een wens

Structureel werk · Flexibele uren
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#82409
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Gerie-has-a-wish/82409 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ze wil graag naar grote rommelmarkten. Voorheen ging ze zelfstandig (America hal), maar deze rommelmarkt bestaat niet meer.

Uitgebreide omschrijving


Gerie heeft een verstandelijke beperking en woont op het woonzorgpark van 's Heeren Loo.


Als u met Gerie op stap gaat naar een rommelmarkt – hoe ziet zo’n dag er dan uit?

Overleg en planning van de dag gaat vooraf via haar begeleiders. We bekijken wat een goede rommelmarkt is. Het liefst wil ze naar de grote rommel markten in de grote hallen.


Gerie wil het liefst tussen 10 en 16 op een rommelmarkt zijn.

U zou haar kunnen ophalen en thuisbrengen, maar mogelijk als u bijvoorbeeld met een kraampje op de rommelmarkt staat dan zou er vervoer vanuit de woning kunnen worden geregeld (zowel heen als terug).


Gerie wil het liefst heerlijk zelfstandig rondstruinen. Als alles goed gaat zult u haar weinig zien. Ze vindt het heerlijk als u samen met haar een kop koffiedrinkt of haar lunch nuttigt, maar niet te lang, want er moet gestruind worden!


Wanneer bent u nodig?

Natuurlijk voor de vrolijke noot, genietend van een enorme rommelmarkt. (Samen heen en terugrijden is optioneel). Maar vooral als er iets misgaat (ze raakt haar portemonnee kwijt, ze wordt onheus bejegend – helaas komt dit soms voor; discriminatie door haar handicap – mensen nemen haar niet serieus). Er is dan paniek. Gerie gaat roepen en schreeuwen en kan niet meer helder denken. Ze heeft dan nodig dat je zegt; STOP, Ik help je! (ze is goed in staat om dan naar u toe te komen – u hoeft dus niet bij haar te blijven). En dan kan er samen naar een goede oplossing worden gezocht. Dit kan zijn dat je samen een oplossing vindt, maar je kan ook met haar, haar begeleiding bellen.

In de praktijk zijn dergelijk incidenten zeer zeldzaam.


Gerie zou het liefst elke week willen, maar snapt dat dit niet kan. Al kan ze maar 2 a 3 keer per jaar (of zelfs maar 1x) dan zou ze zielsgelukkig zijn.


Wat kan Gerie bieden.

Natuurlijk is ze een geweldig mens. Uniek in haar zijn. Genieten kan uit haar poriën komen. Ze straalt dan bijna licht uit. Enorm gelukkig met haar nieuwst vondst; een pop, een mooie strik, een ding waarvan wij niet weten wat het voorstelt, maar wat voor haar goud is. Schat zoeken zonder te graven!

Gerie kan zeer goed tegemoetkomen in de onkosten (benzine/ onkosten kunnen worden vergoed). Het kost u niets, alleen wat van u tijd.


Als u nu denkt; Mmmm misschien…, maar wat als…. Neem dan gerust contact met ons op!

Gerie heeft een goed verhaal en een fantastische persoonlijkheid. 





Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over s Heeren Loo Locatie Apeldoorn

Op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving.

Powered by Deed‌mob Tools ·