Navigatie overslaan
Regisseur gezocht (met geduld)

Regisseur gezocht (met geduld)

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Sperwerlaan 18, 7331 TX Apeldoorn, Netherlands
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zuid Doet Samen
#87217
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zuid-Doet-Samen1/activiteiten/Regisseur-gezocht-met-geduld/87217 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor theater en lijkt het je geweldig om
anderen te inspireren en begeleiden naar een spetterend
optreden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Het enthousiaste team van ons buurthuis zoekt een creatieve en geduldige regisseur die onze (veelal oudere) bezoekers helpt schitteren in een toneelstuk, playbackshow of soundmixshow. Jouw rol? Het voorbereiden, repeteren en begeleiden van het hele proces, zodat het stuk of de show binnen ongeveer zes weken klaar is voor de grote uitvoering. Je hoeft geen professionele ervaring te hebben, maar enthousiasme en geduld zijn een must! Je bent één ochtend per week (in overleg) beschikbaar om met de groep te werken en samen naar een fantastische voorstelling toe te leven. Lijkt het je leuk om deze uitdaging aan te gaan en samen een show neer te zetten waar iedereen trots op kan zijn? We kijken ernaar uit om samen met jou de spotlights op te zoeken!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Zuid Doet Samen

Zuid doet samen:
Buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid is een bewonerscoöperatie die het omzien naar elkaar bevordert.
Het doel van de buurtcoöperatie is het ondersteunen van de bewoners uit Apeldoorn Zuid, bij het bevorderen van hun zelfredzaamheid en het voeren van regie op het gebied van wonen, participatie, welzijn en zorg.
Het behartigen van de belangen van mensen woonachtig in Apeldoorn Zuid met een bestaande of een toekomstige "zorgvraag", zowel in de richting van de Gemeente Apeldoorn als in de richting van zorg- of welzijnaanbieders en zorgverzekeraars.
De buurtcoöperatie stimuleert en nodigt inwoners van Apeldoorn Zuid uit tot betrokkenheid en participatie op straat- en buurtniveau. Ondersteund door professionele organisaties en vrijwilligers.

ZUID DOET SAMEN!

Powered by Deed‌mob Tools ·