Navigatie overslaan
Heb jij Vrede en Vrijheid hoog in het Vaandel staan?

Heb jij Vrede en Vrijheid hoog in het Vaandel staan?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Groenendaalseweg 68, 7371 EZ Loenen, Nederland
Activiteit Delen
Vereniging Vrijwilligers NVBL & OGS
#83770
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Vereniging-Vrijwilligers-NVBL--OGS/activiteiten/Heb-jij-Vrede-en-Vrijheid-hoog-in-het-Vaandel-staan/83770 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Word jij gastheer/gastvrouw in het herdenkings- en educatiecentrum op deze indrukwekkende plek: Nationaal Ereveld Loenen?

Uitgebreide omschrijving

Nationaal Ereveld Loenen en de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen bieden een laatste rustplaats aan oorlogsslachtoffers en veteranen. Op deze indrukwekkende plek bevindt zich het herdenkings- en educatiecentrum waar bezoekers oog in oog staan met de verhalen van deze oorlogsslachtoffers, hun nabestaanden en veteranen.


Onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen de bezoekers, maken hen wegwijs in het centrum en de tentoonstelling 'Oog in oog' en bieden een luisterend oor voor de bijzondere verhalen die bezoekers zelf meebrengen. Zij schenken gasten een kopje koffie/thee, en voorzien hen van een versnapering. Daarnaast ondersteunen zij onder andere bij herdenkingen en bezoeken van scholen.


Wil jij ook aan de slag op deze indrukwekkende plek, en vind je het belangrijk dat de verhalen van de oorlogsslachtoffers en veteranen worden uitgedragen? Meld je dan aan voor onze leuke, diverse groep van vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vereniging Vrijwilligers NVBL & OGS

Op Nationaal Ereveld Loenen en de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen zorgen onze enthousiaste vrijwilligers ervoor dat de verhalen van de oorlogsslachtoffers en veteranen levend gehouden worden. Want Vrijheid is niet vanzelfsprekend!

Powered by Deed‌mob Tools ·