Navigatie overslaan
Een fantastische uitdaging! Word leiding en begeleid kinderen in hun spel

Een fantastische uitdaging! Word leiding en begeleid kinderen in hun spel

Structureel werk · 0–3 uur/week · Start vanaf 30 aug 2024
Berghuizerweg, 7312 SN Apeldoorn, Nederland
BuitenSociaal contact
Buurt & omgevingSport & RecreatieWelzijn
Activiteit Delen
Scoutinggroep JJB
#82779
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Scoutinggroep-JJB/activiteiten/Wil-je-op-zaterdag-als-leiding-de-opkomsten-verzorgen-bij-een-speltak/82779 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je op zaterdag als leiding de opkomsten verzorgen bij een speltak en zo een te gekke zaterdag voor onze groepen begeleiden?

Uitgebreide omschrijving

Als leiding komen we elke zaterdag of vrijdag bij elkaar en begeleidt je de kinderen in hun spel samen met andere leiding. Dit kan in de ochtend, in de middag of avond zijn. Zo hebben we verschillende speltakken waarin kinderen uit één leeftijdsgroep hun spel spelen.

  • Bevers (4,5 - 7 jaar)

Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Samen met je team bedenk je de activiteiten. De Bevers hebben elke zaterdag van 10 tot 12 uur opkomst.

  • Welpen (7 - 11 jaar)

Midden in het bos ga je samen met de welpen bezig met sport, knutselen, puzzelen, een leuke speurtocht en allerlei andere bijzondere en unieke activiteiten. Samen met je team bedenk je de activiteiten en ga je mee op (weekend)kamp. De Welpen hebben elke zaterdag van 10 tot 12 uur opkomst.

  • Scouts (11 - 15 jaar)

De scouts gaan bezig met pionieren, route-technieken, vuur maken, en diverse spellen. Ze houden weekend-kampen, nemen deel aan de regionale Scoutingwedstrijden en aan het eind van het seizoen hebben ze hun hoogtepunt van het jaar, ze gaan een week lang kamperen op een labelterrein in Nederland. De scouts hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 14 - 16.15 uur.

  • Explorers (15 - 18 jaar)

Wat gaan de explorers doen? Dat mogen ze zelf bedenken. Als begeleiding begeleidt je de kinderen, ze mogen hun opkomsten zelf bedenken en uitvoeren. Zo organiseren ze hun eigen zomerkamp die naar het buitenland gaat, organiseren ze hun eigen weekendkampjes en zijn er activiteiten als anti-uitpak, speurtochten, en andere (bos)spellen. Explorers hebben elke vrijdagavond van 19.30 - 21.30 uur opkomst.


Naast de opkomsten, die je als leiding hebt, komen we ook samen en doen we verschillende leuke groepsactiviteiten met elkaar of met de hele groep, als bijvoorbeeld groepskamp of een gezamenlijke bbq en teambuilding activiteiten. Plezier staat bij ons voorop!


Heb je interesse om leiding te worden bij onze groep? Stuur ons een berichtje voor als je vragen hebt en/of als je een keer wil komen kijken om de sfeer te proeven. Heb je nog geen scoutingervaring, geen ramp, we leren het je. We vinden het vooral belangrijk dat je affiniteit hebt met kinderen en het leuk vindt om in een team samen te werken. We hopen van je te horen.


Voor een kleine sfeer, bekijk alvast onze website: www.scoutinggroepjjb-apeldoorn.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Onze blokhut staat midden in het bos bovenop een bult, naast voetbalclub Victoria Boys.
Activiteit Delen

Over Scoutinggroep JJB

Bij Scoutinggroep JJB besteden kinderen en jongeren iedere zaterdag hun vrije tijd op een uitdagende en actieve manier midden in de natuur. We zijn een kleinschalige groep met +/- 50 leden die het Scoutingspel elke week met veel plezier en enthousiasme samen beleven. Met alle aandacht voor elkaar en de natuur om ons heen. Door ons jong én ervaren leidingteam worden de meest creatieve, uitdagende en avontuurlijke programma's gerealiseerd. Gezelligheid, plezier, ontdekken en vriendschap staat bij ons voorop.

Powered by Deed‌mob Tools ·