Navigatie overslaan
Naailes docent voor onze gezellige naailesgroep

Naailes docent voor onze gezellige naailesgroep

Structureel werk · 2–3 uur/week
Aristotelesstraat 1005, 7323 NZ Apeldoorn, Nederland
Buurt & omgevingWelzijnKunst & cultuur
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek Sadika
#73190
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-Sadika/activiteiten/Sewing-lesson-teacher-for-our-fun-sewing-lesson-group/73190 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vindt u het leuk om te naaien en naailes te geven aan een kleine groep vrouwen en heeft u tijd op woensdagmiddag? Dan maken wij graag kennis met u!

Uitgebreide omschrijving

Bij Sadika staat gezelligheid, ontmoeting en het deelnemen aan diverse activiteiten voorop. Onze vrijwillige naailesdocente is gestopt, dus zoeken wij een opvolger voor haar.  

Onze cursisten kunnen uw advies en hulp goed gebruiken! Er is veel animo voor onze naailessen. U adviseert en ondersteunt bij het naaien van kleding. Er zijn meestal 4 cursisten op de les. Bij de naailes kunnen de vrouwen op een voordelige manier zelf kleding (leren) maken of vermaken en gordijnen maken e.d., wat hen veel voldoening geeft.

 

 

Gevraagde kennis en vaardigheden:

• Goed kunnen naaien.

• Ondersteuning en advies kunnen geven t.a.v. naaien.

• Geduld hebben bij de uitleg.

 

Beschikbaarheid:

Woensdagmiddag 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Ontmoetingsplek Sadika

Ontmoetingsplek Sadika is een veilige en toegankelijke ontmoetingsplek in de wijk Sprenkelaar waar vrouwen van alle culturen elkaar ontmoeten. Een plek waar je jezelf kan zijn, ervaringen kan uitwisselen, je netwerk kan vergroten en samen verschillende activiteiten kan uitvoeren.

Powered by Deed‌mob Tools ·