Navigatie overslaan
Mede-vrijwilliger voor de StijldansKlup

Mede-vrijwilliger voor de StijldansKlup

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 1 okt
Mariastraat 52, 7311 HM Apeldoorn, Netherlands
WelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
De Klup
#85618
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Klup1/activiteiten/Fellow-volunteer-for-the-Style-Dancing-Club/85618 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou je van stijldansen? Kom dansen met onze deelnemers op de StijldansKlup.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Je begeleidt onze deelnemers bij het stijldansen. Iedere woensdagavond van 19.30-21.30 uur word er door een groep enthousiaste deelnemers gedanst op de Klup. Bij de StijldansKlup nemen we eerst wat te drinken, daarna gaan de voetjes van de vloer. We dansen niet alleen de Cha Cha Cha, Quickstep en Tango. Maar we doen ook losse dansen, zoals Links en Rechts van Nick en Simon of The Hucklebuck. In de pauze hebben we even tijd om bij te komen en te kletsen. Een paar keer per jaar is er een bijzondere avond, zoals het kerstbal of carnaval.



buiten zijn, bewegen en gezellig kletsen. We zoeken mede-vrijwilligers om met ons mee te lopen.


Wat verwachten wij van jou?

Je het leuk vind om met mensen om te gaan en je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking. Verder ben je flexibel, ook in de omgang met onze deelnemers. Uiteraard houd je van dansen.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden veel gezelligheid, lekkere koffie (of thee) en 1 x per jaar een vrijwilligersfeest en deskundigheidsbevordering.

  • plezier, veel lol en voldoening
  •  enthousiaste en dankbare deelnemers
  •  een gezellig team van vrijwilligers
  •  ervaring met diverse beperkingen
  •  vrijwilligerswerk met meerwaarde

 

Werktijden:

De StijldansKlup is iedere woensdagavond van 19.30-21.30 uur. De vrijwilligers maken onderling een rooster. Ook inval vrijwilligers zijn van harte welkom!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Klup

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je jezelf kunt zijn, is waar het bij ons om draait.

Powered by Deed‌mob Tools ·