Navigatie overslaan
Bestuurslid PR/Communicatie

Bestuurslid PR/Communicatie

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 1 sep 2024
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
BestuurMarketing & Communicatie
WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#80899
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Bestuurslid-PRCommunicatie/80899 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij gepassioneerd door communicatie en wil je een sleutelrol spelen voor maatschappelijk kwetsbare mensen? Wij zoeken een betrokken en creatief bestuurslid.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij gepassioneerd door communicatie en wil je een sleutelrol spelen in een organisatie waar vooral de maatschappelijk kwetsbare mens zich thuis voelt? Stichting De Herberg, een warm inloophuis in het hart van Apeldoorn, zoekt een betrokken en creatief bestuurslid voor de portefeuille PR/Communicatie.


Over De Herberg: De Herberg functioneert als een huiskamer waar mensen met sociale, financiële, psychische, mentale en huisvestingsproblemen terecht kunnen voor een luisterend oor, maaltijden en diverse activiteiten. We bieden ook een briefadres en persoonlijke ondersteuning tijdens spreekuren. Onze activiteiten zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze bezoekers en het versterken van de gemeenschapszin.


Rolbeschrijving: Als bestuurslid PR/Communicatie speel je een cruciale rol in het uitdragen van onze missie en visie, zowel intern als extern. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de communicatie- en fondswervingsstrategie die aansluit bij onze beleidsnota Visie2025. Dit houdt in dat je actief bijdraagt aan het ondersteunen van onze algemeen coördinatoren en collega bestuursleden met vernieuwende communicatieinitiatieven en fondsenwervingsstrategieën.


Wat wij zoeken:

• Ervaring met PR, communicatie en/of fondswerving.

• Affiniteit met de doelgroep en de missie van De Herberg.

• Vermogen om strategische en creatieve communicatieplannen te ontwikkelen en uit te voeren.

• Een teamspeler die kan samenwerken binnen een divers bestuursteam. • Bereidheid om je actief in te zetten voor de stichting en haar doelen.


Wij bieden:

• Een kans om bij te dragen aan een belangrijk maatschappelijk doel.

• Samenwerking met een gedreven team van bestuursleden en vrijwilligers.

• Een rol waarin je je creativiteit, communicatievaardigheden en liefde voor gemeenschapszin volledig kunt benutten.

• De mogelijkheid om professionele netwerken uit te breiden en je persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren.


Stuur je reactie t.a.v. René Wingelaar via [email protected] of neem telefonisch contact op (065 367 5053). Wij kijken uit naar je bijdrage aan ons team! Bereid je voor op een verrijkende ervaring waarbij je direct invloed hebt op de verbetering van het leven van onze bezoekers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Ons inloophuis in het hart van Apeldoorn is een thuis voor iedereen, maar in het bijzonder voor diegenen die maatschappelijk kwetsbaar zijn door sociale, financiële, psychische, mentale en/of huisvestingsproblemen.
Bij De Herberg bieden we niet alleen een luisterend oor, maar ook maaltijden en deelname aan diverse
activiteiten. Ook faciliteren wij een briefadres en een spreekuur waar persoonlijke aandacht centraal staat. We streven ernaar om met onze activiteiten in te spelen op de behoeften van onze bezoekers, om zo bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven van onze bezoekers.

Powered by Deed‌mob Tools ·