Navigatie overslaan
Ben jij een liefhebber van de tuin?

Ben jij een liefhebber van de tuin?

Structureel werk · Flexibele uren
7331 EH, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
TuinierenSociaal contact
DierenwelzijnNatuur & MilieuOuderen
1 plaats over.
Activiteit Delen
#85521
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan-Hulp-in-je-buurt/p2p-activiteiten/Are-you-a-garden-lover/85521/ om je aan te melden

Samenvatting

Meneer (87) woont zelfstandig en zoekt een maatje die kan helpen in de tuin. Daarnaast vindt je het misschien leuk om met meneer een kop koffie te drinken.

Uitgebreide omschrijving

Meneer zoekt een vast maatje die het leuk en gezellig vindt hem te ondersteunen bij het onderhouden van de tuin. Meneer wil heel graag op zijn plekje blijven wonen, maar heeft daar extra ondersteuning bij nodig. Hij zou het heel fijn vinden als iemand hem kan helpen hierbij en daarnaast het ook gezellig vindt bij hem te komen. Zijn hobby is postduiven en deze passie deelt hij graag.


Vind jij het leuk om met deze meneer in contact te komen en hem te ondersteunen. Dan horen we dat graag.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Hulp in je buurt

Hulp in je buurt brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar. Dit kan zeer uiteenlopende hulp zijn: een wekelijks kopje koffie drinken, een boodschapje doen, een keer de hond uitlaten of een eenmalige klus in huis of tuin. Heb jij een hulpvraag? Meld je hulpvraag bij ons aan. Of ben jij juist die vrijwilliger die het leuk vindt zich voor een ander in te zetten? Laat het ons weten!

Powered by Deed‌mob Tools ·