Navigatie overslaan
Post | juni 2024 | MaS - Nieuws | 1 min lezen

MaS experience: Viattence de Speulbrink

MaS bij Viattence

Geri Bomhof, coördinator Welzijn bij Viattence, vertelt: Rick heeft ons tijdens zijn MaS-stage geholpen tijdens Koningsdag. Hij hielp met het inrichten van de rommelkraam voor de bewoners en andere aanwezigen in De Speulbrink, wat voor leuke combinaties zorgde. Toen de fanfare tijdens Koningsdag een muzikale toegift gaf aan de bewoners in de gezamenlijke huiskamer, ging Rick voorop in de polonaise. Je ziet de vrolijkheid terug in de foto!


Bram heeft prachtig piano gespeeld in de Wintertuin van De Speulbrink. Hij speelt geheel uit zijn hoofd en niet zomaar 'een liedje', maar een mooi klassiek stuk. Veel bewoners genoten van deze spontane actie! Het filmpje konden we helaas niet toevoegen aan dit bericht, maar gelukkig hebben we nog een foto.


Het is mooi om te zien welke positieve invloed de jongeren van de MaS hebben op de ouderen bij De Speulbrink. Hun verhalen, toekomstplannen en jeugdige kijk op de wereld brengen volop energie en leiden tot mooie gesprekken over vroeger en nu. Wij zijn ontzettend blij met de Maatschappelijke stages, omdat we jongeren kunnen laten zien hoe leuk het is om in contact te staan met ouderen. Hoeveel vreugde ze kunnen brengen, maar ook hoeveel blijdschap en voldoening het hen zelf geeft. Ook brengen ze een frisse blik mee, die ons helpt om op een vindingrijke manier zorg te verlenen!


Wil je ook samenwerken met jongeren binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·